26 / 04 / 2024

Nazmi Durbakayım: Uçaksavar Sitesi'ni dönüştüreceğiz!

Nazmi Durbakayım: Uçaksavar Sitesi'ni dönüştüreceğiz!

Etiler Uçaksavar Sitesi'nde yaşayan 342 kat maliki siteyi dönüştürme kararı aldı. Projeyi gerçekleştirecek isim ise dört devin arasında yer alan isimlerden biri olan Teknik Yapı olarak belirlendi



Etiler Uçaksavar Sitesi'nde yaşayan 342 kat maliki siteyi dönüştürme kararı aldı. Projeyi gerçekleştirecek isim ise dört devin arasında yer alan isimlerden biri olan Teknik Yapı olarak belirlendi

Etiler'de yer alan Uçaksavar Sitesi, kentsel dönüşüm kararını alan ilk sivil oluşum olarak ön plana çıktı. Site sakinleri sahip oldukları konutların yenilenmesi ve depreme dayanıklı hale getirilmesi için genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda ömrünü tamamlamış binaların yıkılarak yerlerine yenilerinin yapılması yönünde karar alındı. Yapılan oylamada ise siteyi yenilemesi gereken isim olarak Teknik Yapı seçildi. 342 kat malikinin katıldığı toplantıda, finale kalan Teknik Yapı, Ağaoğlu, Varyap ve Tekfen arasında seçim yapan ve oy kullanan 337 kat malikinin 276sı (yüzde 82) Uçaksavar Sitesinin yenilenmesi için Teknik Yapıyı tercih etti.
Uçaksavar sakinlerinin Teknik Yapıyı tercih etmesinden memnuniyet duygunu açıklayan Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, Alınan karar, müşteri seçiciliğinde tam olarak cevap veren bir marka olmamızdır. Karardan çıkan bir diğer önemli nokta ise Uçaksavar Sitesi için yapmak istediklerimizi tam olarak anlatabildiğimizdir açıklamasında bulundu.

'Güçlü olduğumuz için seçtiler'
Ocak ayında yapılan ve uçaksavar sitesinin yenilenmesi için seçilen dört firmanın tanıtım toplantısından sonra gazetelere açıklama yapan kat maliklerinin sözlerini hatırlatan Nazmi Durbakayım, Kamuoyuna açıklama yapan site sakinleri, sitelerini yenileyecek ekonomik koşullara karşın inşaatları yarıda bırakmayacak, güçlü, sağlam bir şirketle olması gerektiğini belirttiler. Bunları temel misyon kabul ettiğimizi bildikleri için oylarını bizden yana kullandılar diye konuştu.

'SİTEDEKİLER FİRMA SEÇİMİNDE ÇOK HASSASTI'
Uçaksavar Sitesi'ni yenilecek yüklenici firma seçiminin çok hassas bir süreçten sonra yapıldığına işaret eden Nazmi Durbakayım, kat maliklerinin finale kalan dört firmayı çok sıkı ve dikkatli takip ettiğini belirtti. Kat maliklerinin özellikle kriz dönemlerinde müşterisinin yanında duran, yatırım yapmaktan çekinmeyecek mali gücü ve bilgisi olan firmaya daha sıcak baktığının altını çizen Durbakayım Uçaksavar Sitesindeki kat malikleri kararlarını vermeden önce, geçtiğimiz üç-dört yılın özetine baktılar. Seçecekleri firmanın ne zamandan beri konut işinde olduğunu, yaptıkları binaların depreme karşı güvenli olup olmadığını, satış sonrası hizmetlerde ve müşteri memnuniyetinde ne kadar hassas olduğuna baktılar. Küresel kriz nedeniyle elini taşın altına koymaktan çekinmeyen firmayı aradılar. En önemlisi müşteri olarak kendilerine değer ve önem verecek anlayışa sahip olan bir firma istediler dedi.


Geri Dön