19 / 04 / 2024

Ne 4 bin ne de 5 bin! İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren banka

Ne 4 bin ne de 5 bin! İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren banka

Emekli vatandaşlarımız, bankalar tarafından verilen promosyonların miktarını merak ediyor. İşte emeklilere en yüksek promosyonu veren bankayla ilgili detaylar...



EN YÜKSEK EMEKLİ PROMOSYONUNU VERİYORLAR

Promosyon taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL’ye kadarsa 4.850 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 6.000 TL; 2.500 TL’nin üzerindeyse 7.250 TL nakit promosyon ödenecek. Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda da maaş sınırından bağımsız olmak üzere 100 TL ek nakit ödül alabileceksiniz.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön