29 / 03 / 2024

Necati Şaşmaz'dan yeni şirket!

Necati Şaşmaz'dan yeni şirket!

Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu olan ünlü yapımcı Necati Şaşmaz, tam anlamıyla gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. 



Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar rölü ile tanınan oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz, tam anlamıyla gayrimenkul sektörüne adım attı. Muhammed Necati Şaşmaz bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da yeni şirket kurdu. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi ile sektörde boy gösterecek olan Muhammed Necati Şaşmaz, kardeşi ''Raci Şaşmaz'a rakip mi oluyor?'' sorularını akla getirdi. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat yapımı, ahşap bina ve ahşaptan elde edilmiş malzemeler kullanarak mesken ve mesken benzeri yerler, toplu konut, turizm tesisleri, yol, köprü, baraj, havaalanı, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisler, endüstriyelyapılar, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ihalelerine girmek ve yapmak, kendi hesabına arazi ve arsalaralmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinekat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Namazgah Cd.Su Vakfı Ap.16/1/2 Üsküdar 

Raci Şaşmaz'ın projesine bakanlık el attı 

Necati Şaşmaz'ın kardeşi Raci Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Yapı'nın Fikirtepe projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı el attı. Bakanlık mağduriyetlerin hızlı şekilde çözüme kavuşturulması amacı ile irtibat ofisini bugün hizmete açtı. Kadıköy Fikirtepe’de mali sorunlar nedeniyle iki şantiyede işlerin durduğu, inşaatların durması ile ise mağdur olan bin ailenin Pana Yapı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu geçtiğimiz hafta gündeme geldi. 

Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz da projede üstlenici firma olan Selimoğlu İnşaat’ı dolandırıcılıkla suçlayarak savcılığa başvurduğunu aktarmıştı. 

Selimoğlu İnşaat’ın eski CEO’su K. C. U. ile şirketin eski yöneticileri Y. O.U. N. T., A. Z., İ. G. 4 Nisan'da gözlatına alındı ve 5 Nisan'da şüphelilerin tamamı için adli kontrol şartı ile serbest bırakılması kararı verildi. 

Ünlü basketbolcu da mağdurlar arasında


Geri Dön