25 / 04 / 2024

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Necmi Kadıoğlu: Başçiftlik meydan projesini destekliyoruz!

Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Tuncel, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kadıoğlu, "okat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. " dedi.



Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, belediye meclis üyeleri, Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Yılmaz, Esenyurt Tokat Başçiftlik Dernek Başkanı İbrahim Beyazıt ve Esenyurt Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu Genel Koordinatörü Saffet Gümüş, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Ziyaret programında 1 Kasım seçimleri ve gündeme dair sohbet edilirken Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel kendi ilçesindeki eksik ve ihtiyaçları dile getirdi. Başçiftlik ilçe meydanı için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’ndan destek talebini Başkan Kadıoğlu geri çevirmedi.


“Güzel bir meydan olacak”

Tokat’ın Başçiftlik İlçe meydan projesine destek olacağını dile getiren Başkan Kadıoğlu, “ Vatanımızın dört bir köşesine hizmet götürdüğümüz gibi Tokat’ımızın güzide ilçelerinden olan Başçiftlik ilçemizin meydan projesinin tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazırız. Başçiftlik’teki hemşerilerimize selam olsun. Oradaki kardeşlerimiz için güzel bir meydan olacağına inanıyorum” dedi. 


Geri Dön