25 / 04 / 2024

Nef 2022’nin ilk arsa fırsatını 31 Aralık'ta tanıtacak!

Nef 2022’nin ilk arsa fırsatını 31 Aralık'ta tanıtacak!

Gayrimenkul piyasasında sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir soluk olan Nef, 2022 senesinin ilk fırsatı için harekete geçti. Nef, Nef Arsa için sunulan fırsatı 31 Aralık gecesi ilan edilecek.



Gayrimenkul sektöründe arsa yatırımını katma değer ekleyerek değerleştirmeyi amaçlayan, sektöre “markalı arsa’ ile yeni bir soluk olan Nef 2022 yılına yeni fırsatlatla girmeyi hedefliyor.

Balıkesir,Çanakkale,Eskişehir, Sakarya, Hirfanlı’da Nef Arsa projelerini değerlendiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur,“2021’de yurtiçinde konut teslimleri dışında en önemli odağımız Nef Arsa projemiz oldu. İnsanlara risk almadan; kolaylıkla sahip olabilecekleri ve sürekli değerlenen bir yatırım fırsatı sunduk, arsa yatırımına yeni bir nefes getirdik. 2022’de bu alanda büyümemiz devam edecek.” diye ifade etti.

31 Aralık gecesi ilan edilecek yeni kampanya ve 2022 senesinin ilk Nef Arsa fırsatı duyurulacak. Gayrimenkul sektöründe yaratıçı ve yenilikçi tasarımlarım çizgileri ile değişen Nef kolaylık sağlamaya devam ediyor. 

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?

Kampanyaya başvurmak için SMS ile NEFARSA yazıp boşluk bırakarak büyük harflerle isim soy isim yazıldıktan sonra 3907’ye gönderilmesi gerekiyor. Tapusu hemen teslim edilen Balıkesir,Çanakkale, Eskişehir, Sakarya, Hirfanlı’daki Nef Arsa projesi kampanya fırsatı, 31 Aralık gecesi başlayacak 9 Ocak tarihinde son bulacak.

Nef 2022’nin ilk arsa fırsatını 31 Aralık ta tanıtacak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef Arsa ile yatırımcılara, uygun fiyatlarla bir arsaya sahip olma fırsatı sunudklarına değinerek “Arsa ile ilgili iki önemli bakışımız var. İlki arsayı sadece imkanı olan değil, herkes alabilmeli diye düşünüyoruz. İkincisi arsayı al, beklet değerlenirse kazanırsın yaklaşımına artı bir değer daha ekliyoruz. Nitekim Nef Arsa’yı tercih edenler arsaların proje tiplerine göre kira getirisi dahi alabilecekleri seçeneklere sahip oluyorlar” açıklamasında bulundu.

2 BİN TÜRK LİRASI TAKSİTLE ARSA SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Gayrimenkul yatırımcıları Nef Arsa önderliğinde Türkiye’de ilk kez uluslararası bağımsız denetleme firmalarınca değerlemesi gerçekleştirilmiş;  altyapısı hazır, tapusu hemen teslim,sosyal alanlarına ve imar planlarına dek düzenlenmiş arsalara ayda 2 bin Türk Lirası taksitle satın alabiliyor. Altyapısı düzenli ve bilir kişiler tarafından hazırlanmış bir master plan sayesinde konumları belirlenmiş, yaşamın alanları tasarlanmış Nef Arsa projeleri; ortak yerler ve sosyal kullanım bölümlerinin yer aldığı fold üniteleri sayesinde değer kazanıyor. Bu şekilde yaşanabilecek ve gelir sağlayacak bir yatırım halini alıyor. Onaylı master plan içerisinde, arsasını istediği zaman satışa sunmak isteyenler için ikinci el satış
desteği veriliyor. ​

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bugüne kadar, Türkiye'de 39 ve yurt dışında 42 tane proje ürettik. Bu ivme 2022’de de devam edecek. 2022 yılında Türkiye’deki projelerimiz devam ederken bir yandan da globaldeki yolculuğumuzu farklı farklı ülkelerde devam
ettireceğiz. New York, Londra ve Almatı’da (Kazakistan) inşaatı devam eden ya da tamamladığımız projeler var. Şu anda da Londra, Berlin, Miami, Los Angeles, San Francisco, Montreal, Toronto, Dubai, Moskova, Bakü gibi şehirlerde planlama aşamasında çalışmalarımız var. Bunların hayata geçmesiyle uluslararası bir marka olma konusunda önemli
bir adım atmış olacağız.” diye açıkladı.

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

Nef City 82'de sıfır faiz ve 49 ay taksit fırsatı!


Geri Dön