28 / 03 / 2024

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Nef, ABD'de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. Timur, yurt dışında markalı arsa projesi için harekete geçti.



Timur Holding'in büyük hissedarı olan Erden Timur, konut sektöründe orijinal projeleriyle dikkat çekti. Türkiye'de bugüne kadar yapılmamış olanları hayata geçirdi. Bu durum da Erden Timur'un ve markası NEF'in konumunu farklılaştırdı. Seneler içinde Erden Timur, farklı konut konseptleriyle hızlı bir büyüme sergiledi ve en zenginler listesine ismini yazdırdı. NEF de hız kesmeden bilinilirlik yüzdesini yükseltti. Bugün Türkiye'nin markalı konut sektöründe en üst sıralarda bulunuyor. 

Nef, ABD de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Erden Timur, geçtiğimiz süreçte yine gayrimenkul sektöründeki farklı bir alanıa adım atarak farklılaştı. Türkiye genelinde farklı bölgelerden topladığı arazileri parselleyerek bunların üzerine sosyal donatılar ilave etti ve bunları ortak kullanıma sundu. Ve markası NEF aracılığıyla arsa satışına start verdi. NEF, Kırşehir'den Balıkesir'e, Çanakkkale'den Sakarya'ya pek çok şehirde arsa üretimine başlayarak bu alanı domine etmeye başladı. 

Nef, ABD de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Erden Timur, uzun zamandır sadece yurt içinde değil yurt dışında da yine markalı konut projeleri hayata geçiriyor. Fakat bugüne kadar hiç markalı arsa işine adım atmamıştı. 

Alınan bilgilere göre, Timur, şimdilerde pek çok ülkede markalı arsa için arayışları başlattı. Bu konuda ilk adımın atıldığı da belirtilenler arasında yer aldı.

Buna göre; markalı arsaya ilişkin düğmeye basılan ülkenin Amerika Birleşik Devletleri oldupu belirtildi. Arsa için seçilmiş olan yer ise Kaliforniya eyaleti oldu. 

Nef, ABD de markalı arsa projesi için düğmeye bastı!

Alınan bigilere göre, bu eyalette tam bir milyon metrekarelik (bin dönüm) arazi satın alan Erden Timur, burada projesini inşa etme amacıyla fizibilite çalışmalarına start vermiş bile. Bunun haricinde Erden Bey'in yine ABD'de farklı eyaletlerde benzer proje için arazi alım işlemlerinin sürdüğü de belirtiliyor.

Nef tarihin en karlı yatırımına imza attı: Nef Arsa projelerinde satışlar tam gaz!


Geri Dön