28 / 03 / 2024

NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları!

NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Bahçelievler

NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları kapsamında projede 0,42'den başlayan faiz oranlarıyla ev sahibi olunabiliyor. Proje 45 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...



Timur Gayrimenkul imzası taşıyan  Nef Bahçelievler  projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Proje toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana geliyor.


İstanbul Bahçelievler'de Real Meydan AVM'nin yerine inşa edilmekte olan Nef Bahçelievler'de teslimler Ağustos 2019'da gerçekleşecek. Nef Bahçelievler Evleri'nde daire büyüklükleri 60 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor.


45 bin metrekare alana sahip Nef Bahçelievler projesinde satılık ev fiyatları kapsamında 1+1 daire fiyatları 599 bin TL'den, 2+1 daire fiyatları ise 862 bin TL'den başlıyor. 


NEF Bahçelievler Projesi ödeme şartları!


Nef Bahçelievler projesinde yüzde 10 peşin ödemelerde kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca projede 0,42'den başlayan faiz oranları ile banka kredili veya vade farkı olmadan 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor. 


Nef Bahçelievler'de dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, sauna, fitness, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar gibi olanaklar da olacak. 


Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön