26 / 04 / 2024

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği!

Firma: NEF

Proje: Nef Çekmeköy

NEF imzası ile 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Nef Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor.



NEF imzasıyla Özyeğin Üniversitesi ve SEV gibi prestijli okullara yakın konumda hayata geçirilen  NEF  Çekmeköy'deki ticari alanlar 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkarılıyor. 

1600 ailenin yaşayacağı projede lokasyon olarak Yenidoğan Metro İstasyonu'na 1 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 22 dakika, 15 Temmuz Köprüsü'ne 27 dakika, FSM Köprüsü'ne 22 dakika ve YSS Köprüsü'ne 33 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 

Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği
Nef Çekmeköy'de ticari alanlara garantili kira desteği veriliyor. Garantili kira desteği kapsamında Nef yatırımcılarına; satın aldıkları mağazaların tesliminden itibaren tam iki yıl boyunca kesintisiz kira desteği imkanı veriyor.

Kiracıdan alınan kira dışında Nef'ten alınan kira desteği ticari alan boş da kalsa yatırımcının kendisi de kullansa ödenmeye devam ediyor.  Garantili kira desteği ile mağazalar daha prestijli mağazara kiralanıyor.

2020'de oturumların başlayacağı NEF Çekmeköy projesinde 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 98 metrekare ile 126 metrekare arasında değişiyor.  

Nef Çekmeköy iletişim:
Tel: 444 9 633
Web: http://www.nef.com.tr


projeye sor



Geri Dön