26 / 04 / 2024

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?

Firma: NEF

Proje: Nef Çekmeköy

Nef Çekmeköy projesinin dükkanları 1 günlüğüne 2 Mart Cumartesi günü satışa çıkıyor. Projedeki dükkanlar için garantili kira desteği veriliyor. Peki Nef Çekmeköy dükkanlarında garantili kira desteği nedir?



Nef imzası ile hayata geçirilen  NEF  Çekmeköy projesinin dükkanları 2 Mart Cumartesi günü 1 günlüğüne satışa çıkıyor. Proje Özyeğin Üniversitesi ve SEV gibi presrijli okullara komşu konumda yer alıyor. 1600 ailenin yaşayacağ projedeki ticari alanlar yatırımcılarını bekliyor. 

Garantili kira desteği nedir?

6 metre tavan yüksekliği ve geniş cepheli mağazalarıyla her türlü ihtiyaca uygun mağazalardan birini seçin önemli markalara komşu olun. Üstelik kira garanti desteği ile. Peki nedir bu garantili kira desteği? Yatırımcıya ve Nef'e ne kazandırıyor?

Nef yatırımcılara; satın aldıkları mağazaların tesliminden itibaren tam iki yıl boyunca kesintisiz kira desteği veriyor. Kiracıdan alınan kira dışında Nef'ten alınan kira desteği ticari alan boş da kalsa yatırımcının kendisi de kullansa ödenmeye devam ediyor. Garantili kira desteği ile mağazalar daha prestijli mağazara kiralanıyor. Böylece mağazalar ve üstündeki binlerce konut daha da değerleniyor Bu yeniliğin adı garantili kira desteği. 

Nef Çekmeköy projesi 35 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+1, 1,5+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Dairelerin alanları ise 98 metrekare ile 126 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Nef Çekmeköy nerede?

Nef Çekmeköy konum olarak Yenidoğan Metro İstasyonu'na 1 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 22 dakika, 15 Temmuz Köprüsü'ne 27 dakika, FSM Köprüsü'ne 22 dakika, YSS Köprüsü'ne 33 dakika, SEV Amerikan Koleji'ne 0,9 kilometre, Uğur Koleji'ne 1.3 kilometre, İELEV'e 1.5 kilometre, Özyeğin Üniversitesi'ne 2.3 kilometre, Sancaktepe Şehir Hastanesi'ne 11,5 kilometre, Viaport AVM'ye 20,9 kilometre, Buyaka AVM'ye 22,2 kilometre mesafede yer alıyor. 

Tel: 444 9 633
Web: http://www.nef.com.tr/


projeye sor



Geri Dön