28 / 03 / 2024

Nef City 82'de 652 TL'den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Nef City 82'de 652 TL'den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Firma: Nef

Proje: Nef City 82

Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsalar, parsel ve hisse olarak satılıyor.



Nef tarafından hayata geçirilen Nef City 82 projesi Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye’nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

Satışları başlanan Nef City 82 projesinde konut değil arsa satılıyor. 2,5 milyon metrekarelik proje alanında arsaların, parsel ve hisse satışı başladı. Plana uygun olması halinde 1 adet hisse 1 adet daireye denk geliyor. Yatırımcılar proje alanında arsa, parsel ya da hisse alabiliyor. İmarlı olarak satılan arsaların tapuları teslim ediliyor.

Nef City 82'de satışa sunulan uygun hissenin büyüklüğü 131 metrekare oldu. Bu hissenin peşinatı 13 bin 651 TL, aylık taksit ödemesi ise 652 TL'ye denk geliyor.

Nef, Nef City 82 projesinde konut yapmayacak ancak konut inşa edecek müteahhitlerden bazı şartlara uyması istiyor. Projede inşa edilmesi planlanan konutların mimari yapısı, Nef'in kendi mimarlarının çizdiği projeye uygun olması gerekiyor.

 Nef City 82 de 652 TL den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Nef’in patentli buluşu Foldhome, Nef City 82’de hayat bulacak

Nef'in keşifleri arasında bulunan Foldhome sistemi Nef City 82 oluyor. Satın aldığını arsanızın içinde bulunmayan birçok farklı Foldhome’lar artık Nef City 82’de evinizin bir parçası. İstediğiniz zaman kiralayıp kullanabileceğiniz, her biri dünyaca ünlü farklı bir tasarımcının imzasını taşıyan kişiye özel alanlar Nef City 82’de yer alıyor.

Nef City 82 nerede?

Hirfanlı bölgesine otoyol aracılığı ile karadan, çevre illerdeki havaalanlarıyla havadan ve tren aracılığı ile ulaşılabiliyor. Nef City 82 projesi Esenboğa Havalimanı'na 1,5 saat, Kapadokya Havalimanı'na 2 saat, Konya Havalimanı'na 2 saat, Kayseri Havalimanı'na 2,5 saat mesafe uzaklıkta konumlanıyor. 

Nef City 82 projesinde konutların haricinde 4 ve 5 yıldızlı oteller, cami, okul, alışveriş alanları, macera parkuru, festival alanı, organik bahçe, çocuk oyun alanları, termal oteller, eğlence alanları, sağlık merkezleri, at binme alanları, golf alanları, spor alanları, sahil, organik pazar bulunacak.

 Nef City 82 de 652 TL den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Projede zincir otellerin yer almasını bekleniyor

Nef City 82 projesinde 1 adet 5 yıldızlı, 2 adet 4 yıldızlı otel bulunacak. Otellerin inşa edileceği alanlar Nef tarafından ihale edilecek. Projede büyük otel zincirleri de bulunması hedefleniyor.

Nef City 82 ne anlama geliyor?

"Nef City 82" ile Kırşehir'de adeta yeni bir şehir kuruluyor. Baraj gölü kenarında kurulacak projenin adına sahip "Nef City" bölümü "Nef Şehri", "82" bölümü ise 82'nci şehir oluyor. Yani Nef Türkiye'nin 82'nci şehrini Ankara’ya 1,5 saat mesefade Hirfanlı gölüne sıfır bölgede hayata geçiriyor. 

 Nef City 82 de 652 TL den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Geleneksel arsa yatırımı nasıl yapılır?

1- İmara açılmamış yatırım değerinin yükseleceği öngörüsüyle tarla niteliğinde bir arazi uygun fiyatla satın alınıyor.
2- Yıllar içerisinde arazinin yakınına değer artışı sağlayabilecek yol, hastane, turizm tesisi, eğitim kurumları vb. unsurlar yapılmaya veya projelendirilmeye başlarsa,
3- Yıllar içerisinde belediye ve kamu otoritesi tarafından imar izinleri verilirse, 
4- En sonunda da imar izni olan bu arsaya müteahhitler konut yapma talebinde bulunursa,

Ortalama 10 ila 20 yıl arasında arazi ulaşabileceği en yüksek kazanç seviyesinde kalıyor.

 Nef City 82 de 652 TL den başlayan taksitlerle satılık arsa!

Nef, Nef City 82 projesi ile bir yıl içine kazandırıyor

Nef,  Nef City 82 projesiyle bir yıl içinde kar elde edecek.

1- Projeden arsa, parsel ya da hisse satın alındığı anda 1/1000'lik konut imarlı arsanın tapusu hemen veriliyor.
2- 2016 yılında tüm tasarımları tamamlanmış master planı bugünden açıklanıyor. 
3- Arsayı bugün alın süreç içerisinde adım adım garantili kazancın tadını çıkarın. 
4- Nef City 82’deki arsa yatırımı, bölgeye yapılacak bugünden belli olan, master plan çerçevesinde sağlanacak olan zorunlu hizmet ve olanakların adım adım gerçekleşmesiyle kazanç garantili bir yatırım imkanı sunuyor.

Nef City 82 iletişim: 

Tel: 0 850 969 70 61
Web: http://www.nef.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön