26 / 04 / 2024

Nef faiz kampanyası detayları!

Nef faiz kampanyası detayları!

Nef faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projelerde yüzde 10 indirim fırsatına ek olarak; 120 aya varan vade için yüzde 0,98 kredi faiz avantajı sağlanıyor.



Son 3 yılda beş binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren NEF, şehir merkezinde yer alan Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yeni bir kampanya başlattı.

Nef faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Nef faiz kampanyası kapsamında yüzde 10 indirim fırsatına ek olarak; 120 aya varan vade için yüzde 0,98 kredi faiz avantajı sunuluyor.

Aylık ödemeler 2 bin 900 TL’den başlıyor

NEF'in şehir merkezindeki Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da yüzde 10 indirim ve 120 ay için yüzde 0.98 kredi fırsatı ile ayda 2 bin 900 TL ödeyerek konut sahibi olunabiliyor.

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı NEF Ortayak projesinde;1+1’den 3+1’e kadar konut seçeneği yer alıyor. Projedeki Foldhome konsepti sayesinde evinize; özel sinema salonu, misafir odası, kapalı basketbol sahası, davet odası gibi odalar ekleyerek onlarca odalı bir eve sahip olmak mümkün. Projedeki bir ev için aylık taksit bedelleri  2900 TL’den başlıyor.

Web: http://www.nef.com.tr/


Geri Dön