25 / 04 / 2024

Nef Flats 163'e Turkey Sotheby's International'dan satış hizmeti!

Nef Flats 163'e Turkey Sotheby's International'dan satış hizmeti!

46 ülkede 625 satış ofisi ile hizmet veren dünyanın en prestijli gayrimenkul satış ve danışmanlık markası Sotheby’s International Realty’in Türkiye ofisi, portföyüne markalı konutları da ekledi




AVM, rezidans ve ofis olarak tasarlanan Türkiye’nin en büyük karma kullanım projesi Mall of İstanbul’dan sonra,  İsveç patentli Foldhome sistemini Türkiye’ye taşıyan NEF Flats Levent 163 ’ün satış ve kiralamasını da Turkey Sotheby’s International Realty üstlendi. 59 metrekare ile 112 metrekare arasında farklılık gösteren, büyük bir kısmı 1+1 ve loftlardan oluşan Nef Flats Levent 163’te 308 daire bulunuyor. Normal dairelerde 4 metre, loft dairelerde ise 6 metre olan tavan yüksekliğiyle dikkat çeken proje, İstanbul’a yeni bir soluk getiriyor.


Sotheby’s International Realty Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Hitay konuyla ilgili olarak; “Turkey Sotheby’s International Realty olarak 2 yıldır Türkiye pazarındayız ve çok değerli bir portföye ulaştık. Müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ve çok özel hizmet anlayışımızı artık markalı konut alanında da göstermek istiyoruz. Son 5 yıllık periyotta doğru proje ve doğru lokasyon tercih edildiğinde markalı konutlara yapılan yatırım çok yüksek prim yaptığını ve getiri bazında da altına oldukça yaklaştığını görüyoruz. Hem markalı konutların prim yapması, hem de yerli ve yabancı yatırımcıdan gelen yoğun talep üzerine Sotheby’s International Realty Türkiye ofisi olarak, portföyümüze markalı konut projelerini eklemeye karar verdik. Son olarak, Mall of İstanbul’dan sonra portföyümüze kattığımız NEF Flats Levent 163’ü de hem yerli, hem de yabancı yatırımcılarla buluşturacağız. NEF’in sahip olduğu özellikleri ve lokasyonuyla yoğun ilgi göreceğine inanıyorum. Önümüzdeki dönemde portföyümüze yeni markalı konut projelerini eklemeye devem edeceğiz. Turkey Sotheby’s International Realty olarak, uluslararası networkümüzün bize verdiği güç ve sunduğumuz kaliteli hizmet ile markalı konut projelerinin satış ve pazarlamasında iddialı olduğumuzu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.


Geri Dön