26 / 04 / 2024

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık!

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisi kapsamında metrobüse ise 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.



Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 1 peşin ödemelerde 30 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Projede dairelerin alanları minimum 48 metrekareden başlayıp, maksiumum 308 metrekareye kadar ulaşıyor.


Sosyal alanları arasında projede  kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş gibi sosyal donatı alanları  yer alıyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerine yayılan Nef Inistanbul Gala Rezidans projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor.


Ulaşım bilgisine göre proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 788 adet dairenin yer aldığı projede aylık taksit miktarı 2 bin 100 TL olarak belirlendi.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön