24 / 04 / 2024

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede ödeme planına göre 30 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Peki Nef Inİstanbul Gala Rezidans nerede?

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık!

Toplam 788 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisi kapsamında metrobüse ise 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçiriliyor. Peki Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri nerede?

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık Haberi

Nef Inistanbul Gala Rezidans satılık

Inİstanbul Gala projesinde sosyal kullanım alanları arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor. Proje daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta...