24 / 04 / 2024

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 



Nef Kandilli projesinde 406 daire bulunuyor. Daire seçeneklerinin 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1'den oluştuğu projede teslimler 2020 yılında yapılacak.

Boğaz manzarasına hakim dairelerin yer aldığı Nef Kandilli projesinde fiyatlar  1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.


Nef Kandilli'nin sosyal alanları arasında; spor salonu,  yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı ve otopark mevcut. 

  

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında;  puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası ve fitness spor salonu yer alıyor. 


 

Nef Kandilli satış ofisi telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön