16 / 04 / 2024

NEF Kandilli satış ofisi!

NEF Kandilli satış ofisi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

NEF Kandilli satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılının Haziran ayında teslim edilmesi öngörülen NEF Kandilli'de 2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 



NEF Kandilli projesinde toplamda 406 daire bulunuyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana gelen proje  Timur Gayrimenkul  imzasını taşıyor. 

NEF Kandilli projesinin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen projede teslimler 2020 yılının Haziran ayında gerçekleştirilecek. 

NEF Kandilli satış ofisi!

NEF Kandilli'nin sosyal alanları arasında; fitness, sauna, spor salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve otopark yer alıyor. 

Kişiye özel ödeme planı hazırlanan NEF Kandilli'de fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 

NEF Kandilli satış ofisi! 


NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası,  piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, jakuzili teras, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, teras bahçesi  ve   çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası mevcut. 

 

NEF Kandilli satış ofisi!
Telefon: 444 9 633 / 0212 386 90 01
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön