20 / 04 / 2024

Nef Kandilli'de vade farksız 48 ay taksitle!

Nef Kandilli'de vade farksız 48 ay taksitle!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen Nef Kandilli'de vade farksız 48 ay taksitle ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin 2020 Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor..



Timur Gayrimenkul'ün Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirdiği yeni projesi Nef Kandilli 406 daireden meydana geliyor. Boğaz manzarasına hakim projede kişiye özel ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabiliyor.

Nef Kandilli'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.

Nef Kandilli de vade farksız 48 ay taksitle!

Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösterdiği Nef Kandilli'de 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede daire teslimlerinin ise 2020 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait NEF Kandilli'de sosyal alanlar dahilinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark yer alıyor.

Nef Kandilli de vade farksız 48 ay taksitle!

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, parti ve karaoke odası,  sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, kapalı mini futbol sahası, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi de bulunuyor.

Nef Kandilli de vade farksız 48 ay taksitle!

Telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/


 


projeye sor



Geri Dön