26 / 04 / 2024

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

NEF, Karaçay Gençlik Spor'un sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren NEF,  "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor oldu. NEF bugün en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. 



Marka imajlarını güçlendirmek ve dünyaya açılmak isteyen gayrimenkul şirketleri, spor sponsorlukları ile adından söz ettiriyorlar. NEF, gayrimenkul sektöründe sponsorluk anlamında en örnek markalar arasında yer alıyor. 

Osmaniye'nin Karaçay Mahallesi'nde 8 kişi, tüm zorluklara rağmen çocuklar için tüm zorluklara rağmen çocuklar için bir takım kurdu. O günden bugüne bir futbol topu, yüzlerce çocuğa umut oldu. 

NEF, 23 Nisan'da, en az dünya devlerine sponsor olmak kadar değerli ve yıllar boyu devam edecek bir sponsorluğa imza atıyor. NEF,  Galatasaray Spor Külübü ana sponsorluğu ve FC Barcelona bölgesel resmi sponsorluğu'ndan sonra bugün Karaçay Gençlik Spor ana sponsoru oldu. 

NEF, "Umudun Takımı" Karaçay Gençlik Spor Kulübü'ne ana sponsor olarak bugün yüzlerce, yarın binlerce çocuğa umut olacak. 

NEF, Karaçay Gençlik Spor un sponsoru oldu!

NEF, Karaçay Gençlik Spor un sponsoru oldu!

 

 

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön