18 / 04 / 2024

Nef Merter Evleri'nde krediyi teslimlerde kullan!

Nef Merter Evleri'nde krediyi teslimlerde kullan!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Nef Merter projesinde modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor...



Nef Merter projesi İstanbul Avrupa yakasında Merter'de yer alıyor. Metrobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan proje  Timur Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Nef Merter Evleri'nde 12 yıllık kira garantisi veriliyor. Timur Gayrimenkul  Nef Merter  satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter Konutları'nda yer alan stüdyo daireler 36 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare alanlarla tasarlandı.


Modüler sistem sayesinde dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirildiği Nef Merter Residence daire fiyatları 270 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Nef Merter ödeme tablosu kapsamında yüzde 25'lik peşinat teslim tarihine kadar her ay yüzde 1 oranında ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor.


Nef Merter satış ofisi

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön