29 / 03 / 2024

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.



Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşan  Nef Merter  projesinde daireler istek üzerine 2 dairenin birleştirilmesiyle, 2 oda bir salon veya 3 oda 1 salon olarak dizayn edilebiliyor. Proje dahilinde toplam 399 tane daire bulunuyor.


Nef Merter projesinde yer alan daire alanları 36 ve 56 metrekare arasında değişiyor. Projenin bulunduğu bölgeye metrobüs ve metro gibi ulaşım araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlanabiliyor.


10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Nef Merter Konutları'nda daire fiyatları 36 metrekare 1+0 daireler için 270 bin TL, 56 metrekare 1+1 daireler için ise 350 bin TL olarak belirlendi.


Nef Merter'deki dairelere yüzde 1 peşinat imkanıyla sahip olunabiliyor.  Timur Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek olan projedeki dairelerin Aralık 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


12 yıllık kiralama garantisi verilen Nef Merter Konutları'nın teslim tarihine kadar her ay yüzde 1'lik peşinat ödeniyor. Daire teslim edildikten sonra kalan yüzde 75'lik kısmı için banka kredisi sağlanıyor.


Nef Merter Evleri İstanbul'un Merter semtinde yükseliyor.


Nef Merter Residence iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Merve Sinop/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön