19 / 04 / 2024

Nef Merter satış fiyatları

Nef Merter satış fiyatları

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.

Nef Merter satış ofisi!

Satış süreci devam eden Nef Merter konut projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri...

Nef Merter'de taksitleri 2017'de ödemeye başlayın!

Dairelerin stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Nef Merter Konutları'nda peşinatı 24 ayda ödeme imkanı sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor...

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Nef Merter 12 projesi tamamen değişti! Projede otel de olacak!

Satışa çıkarken 564 rezidans ve 41 ticari birim olarak planlanan Nef Merter 12 projesi tamamen değişti. Temel inşaatı başlayan yeni Nef Merter 12 projesinde 99 adet rezidans, 192 oda kapasiteli otel, 379 adet ofis olacak.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter ne zaman teslim?

Toplam 399 tane daireye yer verilen Nef Merter Konutları İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter satış ofisi!

Satış süreci devam eden Nef Merter konut projesinde yer alan evlerin büyüklükleri 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. İşte Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri...

Nef Merter'de peşinatı 24 ayda ödeyin!

Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satışlar 270 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor...

Nef Merter ödeme seçenekleri!

Nef Merter projesinde daireler 2710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Nef Merter ödeme seçenekleri..

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık!

Nef Merter Timur Gayrimenkul satılık daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında başlayacak. Stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 10 - 15 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor.

Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri!

Daire teslimleri Eylül 2016'da gerçekleşecek olan Timur Gayrimenkul Nef Merter Evleri 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Satışları devam eden proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nef Merter Rezidans fiyatları!

Metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter 14 Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter Rezidans fiyatları ne kadar?

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 iletişim!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Satışları devam eden projede yer alan dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Nef Merter 14 ödemeleri!

Nef Merter 14 ödemeleri haberimizin devamında yer alıyor. 10 ve 15 katlı 2 bloktan oluşan projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Nef Merter satış fiyatları Haberi

Nef Merter satış fiyatları

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nef Merter Konutları 10 ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.


Nef Merter ödeme koşulları haberimizin devamında yer alıyor. Projede yer alan stüdyo daireler 36 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Nef Merter Rezidans 'ta modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilebiliyor. Projede yer alan konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Nef Merter ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat konutların teslim tarihine kadar her ay yüzde 1 oranında ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendiriliyor. 


Nef Merter iletişim bilgileri

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge...