19 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter 14

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.



Nef Merter Konutları ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'inin ödemesi teslime kadar tamamlanıyor, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi ile vade yapılıyor.


Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


10 ve 15 kattan oluşan 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter  Timur Gayrimenkul  imzası ile hayata geçiriliyor. Proje'nin kolay yatırım kampanyası kapsamında daireler için 12 yıllık kira garantisi sağlanıyor. 


Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık tipleri arasında 1+0 ve 1+1'ler yer alıyor. Projede mevcut olan modüler sistem ile daireler 2+1 ve 3+1 olarak birleştirilebiliyor. 


Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan Nef Merter Rezidans 'ta 36 metrekare ve 56 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar mevcut. 


Nef Merter satış ofisi telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön