26 / 04 / 2024

Nef Merter kiralık

Nef Merter kiralık

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Kira sorununa ‘kiralık sosyal konut’ önerisi!

İnşaat maliyet enflasyonunun akılalmaz bir seviyeye geldiğini ve konut fiyatlarında düşüş beklemediğini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kira probleminin çözümü için kiralık sosyal konut tavsiyesinde bulundu.

Osmanbey'de her iki binadan biri kiralık!

Osmanbey'de kiralık ilanların sayısı gün geçtikçe arttı. Tekstil sektörünün kalbinin attığı semtte esnaf dükkan kapatıyor. Üreticilerin bir çoğu yeni adreslerini Merter olarak belirledi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de taksitler teslimde başlıyor!

Metro ve metrobüs durağına yakın mesafede konumlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası!

Konut teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter yüzde 1 peşinat kampanyası devam ediyor. Proje 10 ve 15 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat ödeniyor!

Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Nef Merter Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Nef Merter Aralık 2016'da teslim!

10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Nef Merter'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor...

Nef Merter'de her ay yüzde 1 peşinat kampanyası!

Merter metrobüs ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Proje dahilinde 12 yıllık kiralama garantisi veriliyor.

Nef Merter kiralık Haberi

Nef Merter kiralık

Nef Merter Konutları ödeme koşulları kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'inin ödemesi teslime kadar tamamlanıyor, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi ile vade yapılıyor.


Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


10 ve 15 kattan oluşan 2 blok halinde inşa edilen Nef Merter Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Proje'nin kolay yatırım kampanyası kapsamında daireler için 12 yıllık kira garantisi sağlanıyor. 


Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık tipleri arasında 1+0 ve 1+1'ler yer alıyor. Projede mevcut olan modüler sistem ile daireler 2+1 ve 3+1 olarak birleştirilebiliyor. 


Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde bulunan Nef Merter Rezidans 'ta 36 metrekare ve 56 metrekare arasında değişen alanlara sahip konutlar mevcut. 


Nef Merter satış ofisi telefon:...