18 / 04 / 2024

Nef Merter'de taksitler teslimde başlıyor!

Nef Merter'de taksitler teslimde başlıyor!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter

Metro ve metrobüs durağına yakın mesafede konumlanan Nef Merter projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon tiplerinde tasarlandı. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...



10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde inşa edilen  Nef Merter  Residence'ta 12 yıl kira garantisi veriliyor.  Timur Gayrimenkul  Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Nef Merter Konutları'nda stüdyo daireler 36 metrekare, 1 oda 1 salon daireler ise 56 metrekare alanlarla dizayn edildi. Modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor.


İstanbul Avrupa yakasında Merter'de hayata geçirilen Nef Merter projesi Timur Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Nef Merter teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor.


Timur Gayrimenkul Nef Merter satış fiyatları 270 bin liradan başlayarak yükseliyor. Nef Merter projesi lokasyon olarak metro ve metrobüs duraklarına yakın mesafede konumlanıyor.


Nef Merter Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 1 peşinat veriliyor. Kalan yüzde 24'lük kısım teslimlere kadar 24 aya bölünüyor. Yüzde 75'lik kısım ise teslimlerde banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Timur Gayrimenkul Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön