20 / 04 / 2024

Nef, MIPIM’den ödülle dönmeyi planlıyor!

Nef, MIPIM’den ödülle dönmeyi planlıyor!

Nef, dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak kabul edilen MIPIM’de yaklaşık 30 ülkeden 120’nin üzerinde yatırımcıyı özel bir yemekte ağırlayacak. Nef, MIPIM’de bir de ödül heyecanı yaşayacak.



Farklı mimari anlayışı ve her detayı dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan projeleriyle gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef, MIPIM’de bir de ödül heyecanı yaşayacak.


Dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve alanında en prestijli fuarı olarak kabul edilen MIPIM’in 26’ıncısı, 10-13 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek. Geçtiğimiz iki yıl fuarın açılışına sponsor olarak Türk misafirperverliğini dünyaya gösteren Nef, bu yıl da fuarın ilk gününde yaklaşık 30 ülkeden 120’nin üzerinde yatırımcıyı özel bir yemekte ağırlayacak. Dünya gayrimenkul pazarının önemli oyuncularından Amerika, İtalya, Almanya, Fransa, Hollanda, Rusya, Kanada, İngiltere gibi ülkelerin yatırımcılarının buluşacağı özel yemekte katılımcılar 300 milyar dolarlık bütçeyi gayrimenkul portfolyolarına nasıl optimize edeceklerini tartışacaklar.   


New York’un Nef’esinde ödül heyecanı! 


Dünya markası olma vizyonuyla adından sıkça söz ettiren Nef, MIPIM kapsamında düzenlenecek Architectural Review Future Projects Awards’ta da New York’a yapacağı projeyle ödül heyecanı yaşayacak. 


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; ‘‘Nef olarak, İstanbul’un birçok noktasında imza attığımız projelerimizde sadece bir gayrimenkul geliştiricisi değil, aynı zamanda da uluslararası bir tasarım ve gayrimenkul markası olma yolunda emin adımlarla ilerledik ve ilerlemeye devam ediyoruz. Hedefimizin bir dünya markası olmak olduğunu hep ifade ettik. Sadece ifade etmekle kalmadık bunun için çok önemli adımlar attık. Yurdışına açıldık ve New York'un merkezinde, Manhattan'da 210 milyon dolar yatırım değerine sahip bir proje yapıyoruz. Bu projemizle MIPIM kapsamında düzenlenecek Architectural Review Future Projects Awards’ta ‘’Yüksek Katlı Binalar’’kategorisinde ödüle adayız ve çok heyecanlıyız. Umuyoruz ki New York’un Nef’esi Türkiye’ye ödülle dönecek. MIPIM bizim için önemli bir organizasyon. Geçtiğimiz iki yılda da MIPIM’in açılış gecesinin sponsorluğunu üstlendik ve çok güzel övgüler aldık. Bu yıl da yaklaşık 30 ülkeden 120’nin üzerinde yatırımcıyı özel bir yemekte ağırlayacağız. Nef olarak, dünya arenasındaki önemli yatırımcılara adımızı duyurmayı ve ülkemize yatırım yapmak isteyenlerle uzun soluklu bağlantılar kurmayı hedefliyoruz” dedi. 



Geri Dön