19 / 03 / 2024

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Nef New York için ön talep süreci başladı!

Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.



Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015’te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Eylül ayı sonunda Türkiye lansmanını yapmayı planladığı İnistanbul Lokal projesinin yabancı yatırımcılara ön tanıtımını da Dubai’de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.


Foldhome ve Garantili Proje konseptleriyle dünya gayrimenkul sektörüne yeni bir tasarım anlayışı ve bakış getiren Nef, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından Dubai Cityscape Global’de de projeleri ve tasarımlarıyla büyük ilgi gördü. Yurtiçinde süren ve yurtdışında yapılması planlanan projeleriyle fuara katılan Nef; yenilikçi yaklaşımları, mimari detayları ve fonkisyonel yaşam alanları ile hem bireysel yatırımcılardan hem de dünyaca ünlü mimarlık ofislerinden taktir topladı.


İnistanbul Lokal ön lansmanı Dubai Cityscape’te yapıldı


Dubai Cityscape Global 2015’te Ataköy’ün yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22 projesini sergileyen Nef, aynı zamanda İş GYO ile beraber gerçekleştirmeyi planladıkları ikinci proje olan İnistanbul Lokal projesini de ilk kez Dubai Cityscape’te tanıttı. Yatırımcılardan büyük ilgi gören projenin Türkiye lansmanı eylül ayının sonunda yapılacak. İnistanbul Gala’da 3 hafta gibi kısa bir sürede 875 konut satışı gerçekleştirmeyi başaran Nef’in İnistanbul Lokal içinde benzer bir satış performansı göstermesi bekleniyor. Topkapı’da 130 dönümlük arsa üzerinde yükselecek ikinci proje olan İnistanbul Lokal, iki metro durağının arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yer alıyor.


Fuarın en pahalı projesi Nef New York


2015 yılında Amerika, Fransa ve İtalya’dan aldığı uluslarası ödüllerle adını tüm dünyaya duyuruan Nef New York projesi, Fransa’daki MIPIM fuarının ardından Dubai Cityscape’in de yıldızı oldu. Dünyanın kalbine Foldhome konseptini taşıyarak Empire State’e komşu olacak proje, fuarın en ilgi çeken projesi olarak öne çıktı. 61 Türk firmasının katıldığı fuarın en pahalı projesi olarak dikkat çeken Nef New York için 2016 yılında yapılacak lansman öncesinde bekleme listesine 19 farklı ülkeden bireysel yatırımcı kayıt yaptırdı. Dünya genelinden 300’den fazla firmanın projelerini tanıttığı Dubai Cityscape 2015’te, Nef New York Amerika kıtasından katılan ilk ve tek proje oldu.


Kurumsal yatırımcıların yoğun ilgisi


3000’in üzerinde konut satışı ile 2014 yılının en hızlı ve en çok satış yapan firması olan Nef; fuarda kurumsal yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Fuar sırasında kurumsal yatırımcılar ile birebir toplantılar gerçekleştiren Nef, görüşmelerine fuar sonrası İstanbul’da devam edecek.


Sözcü


http://www.nef.com.tr/



Geri Dön