25 / 04 / 2024

Nef New York iletişim!

Nef New York iletişim!

Firma: Timur Gayrimenkul

Nef New York iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Fiyat listesi ve ödeme planı henüz netleşmeyen proje mimarlık ofisi Perkins and Will tarafından dizayn ediliyor.



Yüksek katlı otel ve konutların yer alacağı Nef New York projesi Nef Gayrimenkul imzası ile yükselecek. Proje ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu bir konumda bulunacak.


Nef New York iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.


İnşaat çalışmalarının bu yıl sonunda başlaması planlanan Nef New York Konutları 60 katlı olarak tasarlandı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı daireler olacak.


Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olarak inşa edilecek Nef New York Evleri fiyat listesi ve ödeme seçenekleri henüz belli olmadı. Projenin bulunduğu bölgede ise fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.


MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü alan Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Nef New York iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön