25 / 04 / 2024

Nef Ormantepe Evleri ödeme bilgileri!

Nef Ormantepe Evleri ödeme bilgileri!

Firma: NEF

Proje: Nef Ormantepe

Nef Ormantepe Evleri ödeme bilgileri kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olma avantajı sunuluyor. Nef Ormantepe projesinde 1+1 ve 2+1 dairelere yer veriliyor...



Dört katlı 20 blok olarak planlanan  Nef Ormantepe  projesinde dairelerin 2020 yılının Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 180 bin metrkare alan üzerinde yükselecek. 
 

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de NEF imzasıyla yükselen  NEF  Çekmeköy projesinin Ormantepe etabında 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daire büyüklükleri 98 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye arasında değişiyor.  
 
Nef Ormantepe Evleri ödeme bilgileri!

Nef Ormantepe projesinde ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 2 farklı ödeme planı hazırlandı.
 
1-) Banka kredisi ile ödeme yapıldığında; Yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel 10 yıla kadar banka kredisi ile yüzde 0,99 faiz oranı ile vadelendiriliyor.
 
2-) Firma bünyesinde kredi ile ödeme yapıldığında; Firma bünyesinde 36 aya kadar esnek ödeme imkanı sunuluyor. 
 
Nef Ormantepe fiyatlar!

Projedeki dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Çekmeköy Nef Ormantepe projesinde toplam 474 daireye yer veriliyor. 

Tel: 444 9 633
Web: http://nefcekmekoy.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön