29 / 03 / 2024

Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Firma: NEF

Proje: Nef Ormantepe

Nef Ormantepe lansman fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef imzasıyla yükselecek Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi...



Nef Çekmeköy projesinin etabı olarak planlanan  Nef Ormantepe  projesinde toplam 474 daireye yer veriliyor. Projedeki konutlar 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. 


Nef Ormantepe Konutları'nın büyüklüğü 98 metrekareden başlıyor ve 126 metrekareye arasında değişiyor.  NEF  Ormantepe projesi toplam 180 bin metrekare alana sahip. İstanbul Çekmeköy'de yer alan Nef Çekmeköy projesi toplam 1.500 konutu kapsıyor. 

Nef Ormantepe ödeme tipi!

Nef Ormantepe projesinde ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 2 farklı ödeme planı hazırlandı.

1-) Banka kredisi ile ödeme yapıldığında; Yüzde 1 peşinat ödendiğinde kalan bedel 10 yıla kadar banka kredisi ile yüzde 0,99 faiz oranı ile vadelendiriliyor.
 
2-) Firma bünyesinde kredi ile ödeme yapıldığında; Firma bünyesinde 36 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor.
 
Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Nef Ormantepe lansman fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. 4 katlı 20 blok olarak yükselecek olan Nef Ormantepe Evleri 2020 yılının Ekim ayında teslim edilecek.
 
Tel: 444 9 633
Web: http://nefcekmekoy.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön