24 / 04 / 2024

Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı!

Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı!

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde inşa edilen Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...



Konutların alanlarının 37 metrekare ile 57 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı kapsamında firma bünyesindeki ödeme planlarından da yararlanılabiliyor.


14 katlı tek blok halinde yükselen Kağıthane Nef Points 06 teslim tarihi 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yer alan dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Konutların modüler sistem ile genişletilebildiği Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı kapsamında 24 aydan 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. Proje, İstanbul Kağıthane'de yaşama geçiriliyor.


Kağıthane Nef Points 06 satış fiyatları 185 bin TL'den başlayarak değişiyor. Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede; otopark, spor alanları, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi olanakların yer alması öngörülüyor.


Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı!


Nef Points 06 Kağıthane ödeme planı kapsamında yüzde 3 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Bu ödeme planı dahilinde müşteriler yüzde 3 peşinat ödemesi yaptıktan sonra kalan kısmın yüzde 22'sini ara ödeme yapıyor. Geri kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. 


Nef Points 06 adres (satış ofisi): Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul/Türkiye


Nef Points 06 iletişim:

Tel: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr/nefpointsontalep

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön