29 / 03 / 2024

Nef Sancaktepe Emlak Konut fiyatları!

Nef Sancaktepe Emlak Konut fiyatları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Sancaktepe

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Sancaktepe projesi 439 daireden meydana geliyor. İşte Nef Sancaktepe Emlak Konut fiyatları...




Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen  Nef Sancaktepe  projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Kanuni Caddesi üzerinde konumlandırılıyor. Proje Rings İstanbul Evleri'nin karşısında inşa ediliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilen Nef Sancaktepe projesinde konut teslimleri Aralık 2018'de başlayacak. 


Nef Sancaktepe Emlak Konut fiyatları!


Nef Sancaktepe Emlak Konut fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Altı blokta 439 daireden meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde 60 ay vade farkı olmadan, 120 ay 0,45 faizle, 240 ay 0,79 faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. 


Emlak Konut'un kampanyasına katılan Nef Sancaktepe Evleri'nde taksitler ise teslimlerden sonra başlayacak.


Nef Sancaktepe projesi lokasyon olarak Sancaktepe Şehir Hastanesi'ne 2,4 kilometre, hemen yanında açılacak olan metro durağı ile İstanbul Finans Merkezi'ne ise yalnızca 4 durak uzaklıkta bulunuyor. 


20 yıl vade kampanyasına katılan Nef Sancaktepe projesinde daire sahiplerine çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, otopark, aktivite odaları, sauna ve fitness gibi farklı sosyal alanlar da sağlanıyor. 


Tel: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/nef-sancaktepe

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön