19 / 04 / 2024

Nef Yalıkavak Evleri teslim bilgisi!

Nef Yalıkavak Evleri teslim bilgisi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Yalıkavak

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Yalıkavak'ta hayata geçirildi. Ön taleplerin alındığı projede daire, otel ve mağazalara yer veriliyor...



2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile 3+1, 4+1 ve 5+1 villa seçeneklerine yer verilen  Nef Yalıkavak  projesi  Timur Gayrimenkul  tarafından Muğla Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirildi. 


Denize sıfır konumda yükselecek olan Nef Yalıkavak projesi, üç tarafı denizle çevrili bir burunda yer alıyor. Projede 500 adet dairenin yanı sıra otel ve mağazalar da olacak. 


100 bin metrekare alana sahip Nef Yalıkavak Bodrum projesi için ön talepler alınıyor. Nef Yalıkavak projesinin otel işletmeciliğini Banyan Tree üstleniyor. 


Nef Yalıkavak projesinde 14'ü özel havuzlu SPA suit olmak üzere 40 oda, 30 markalı suitle 70 anahtar ve 130 yatak kapasiteli otel bulunuyor.


Nef Yalıkavak Evleri teslim bilgisi!

Nef Yalıkavak projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor. Nef Yalıkavak Banyan Tree Bodrum Hotel'de Rainforest konsepti, cilt ve vücut bakım adaları, Türk hamamı, Beach Spa gibi ayrıcalıklar sunuluyor. 


Bodrum satış ofisi: Gökçebel, Kızılburun Mevki Dirmil Mahallesi 261.Sokak Ada 361 Bodrum, Muğla


Tel: 444 9 633

Web: http://nefyalikavak.com

Gizem Yılamz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön