19 / 04 / 2024

Nef’ten Almanya’da 12 milyonluk satış!

Nef’ten Almanya’da 12 milyonluk satış!

NEF, SABAH gazetesinin Berlin'de düzenlediği roadshow'da 12 milyon liralık satış yaptı.Nef Ataköy, Nef Bahçelievler ve Nef Çekmeköy projelerinden konut satışı gerçekleştirildi.



NEF, SABAH gazetesinin Berlin'de gerçekleştirdiği roadshow'da 12 milyon liralık satış yaptı. Nef Ataköy, Nef Bahçelievler ve Nef Çekmeköy projelerinden konut satışı gerçekleştirdikleri bilgisini veren Nef'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Türkiye'den ev almanın özellikle yabancılar ve yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları için tam zamanı olduğuna vurgu yaparak, "Konutun en iyi yatırım araçlarından biri olduğunun yurtdışındaki vatandaşlarımız ve yabancılar farkında. yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 aya kadar şirket bünyesinde kredisiz yüzde 0.98 faiz oranı kampanyası ile nedeniyle Türkiye'de konut yatırımı için doğru zaman" diye açıklama yaptı. 

Sabah gazetesinden Seda Tabak'ın haberine göre Selçuk Çelik, yurtdışı yatırımları için Ocak 2018'de Nef Global isimli ayrı bir şirket kurduklarını; yakın gelecekte New York, Londra ve Berlin gibi dünyanın önde gelen metropollerinde Nef markalı projeler geliştireceklerini söyledi. 

Çelik, "Daha altıncı ayı dolmadan 62 şirket ortak proje yapmak için teklif sunmuştu. Bu sayı bugün 100'ü geçmiş durumda. Hepsi için kesin kuralımız, projelerin Nef markasıyla yapılması. Nef Londra projemizi çok yakında Nef müşterilerine tanıtmaya başlayacağız" dedi. 

NEF, başlattığı 'Ev Değiştirme Kampanyası' ile müşterilerine, eski evlerini İstanbul'un merkezi lokasyonlarındaki Nef projelerinden yeni bir ev ile değiştirme fırsatı sunuyor. 


Geri Dön