28 / 03 / 2024

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı, Orlando'ya odaklandı!

Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı, 2 etap satışları ise yeni başladı.



Türk yatırımcıların yurtdışında konut alma konusundaki iştahı inşaat firmalarını yurtdışında proje üretmeye yönlendiriyor. Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca'da projeler üreten Neo Yapı ile işadamı Şükrü Alemdar ortaklığında kurulan Neo Florida Homes şirketi, Orlando'da projeler üretmeye başladı. 

 

Neo Golden Palms 1. etapta yaşam başladı

 

Amerika'da farklı bir yaşam hayali kuran ve yatırım yapmak isteyenler için geçtiğimiz yıl 21 villadan oluşan Neo Golden Palms'ı geliştiren şirket, projenin birinci fazının üretim ve satışını tamamlarken projede yaşam başladı.


Neo Golden Palms 2. etap satışta 

 

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Neo Florida Homes Ortağı Şükrü Alemdar, projenin 27 villadan oluşan ikinci etap satışlarına başladıklarını belirtiyor. Alemdar, "Şimdiden iki villanın satışını gerçekleştirdik. Disneyland başta olmak üzere çeşitli eğlence ve tema parkları, alışveriş merkezleri, outlet'leri ile Orlando yılda yaklaşık 70 milyon turist ağırlıyor. Bu villaları turistlere 3-4 günlüğüne kiraya vermek mümkün" diyor.

 

Yeni projeler geliyor


Orlando'ya odaklanıp orada büyümeyi planladıklarını belirten Şükrü Alemdar, yeni projeler geliştirmek üzere beş farklı yer ile görüşmeler yaptıklarını da vurguluyor.


Geri Dön