26 / 04 / 2024

Network, Dubai'de 2015'e kadar 25 mağaza açacak!

Network, Dubai'de 2015'e kadar 25 mağaza açacak!

Dubai'nin elektronik perakendecilik alanındaki en büyük gruplarından Al Sayegh kardeşler, 2015'e kadar Dubai'de 25 Network mağazası açacak



Boyner'in Network, Fabrika, Que, Arzu Kaprol ve Altınyıldız Classics markalarını aynı çatı altında toplamak üzere kurulan AY Marka Mağazacılık ile Al Sayegh Group ile yapılan anlaşma çerçevesinde markayı ülke çapında yayacaklarını belirten Al Sayegh Group Direktörü Mansoor Al Sayegh, Network'ün Türkiye'de elde ettiği üne BAE'de de ulaşacağını söyledi. Khaleej Times'ın haberine göre Network ile grubun ilk kez moda perakendeciliği işine giren Al Sayegh, "Bu anlaşma bizim için önemli bir kırılma noktası" dedi.

3 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

Network'ün Pazarlama Direktörü Orhan Maltepe ise, "Dubai Ortadoğu'nun moda merkezi. Bu konumu Network için çok önemli bir yayılma platformu. 2015'e kadar açılacak 25 mağaza için 3 milyon dolarlık bir yatırım yapacağız. BAE'den sonra Ortadoğu pazarında yayılmak istiyoruz" dedi. "Dubai ve Abu Dabi'de ciddi bir potansiyel var. Yıllık en az 2 milyon dolarlık satış yapmayı umuyoruz" diyen Maltepe, "2011'de Rusya, Azerbaycan ve Kıbrıs'ta mağaza açacağız" dedi.
Sabah


Geri Dön