23 / 04 / 2024

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, "Pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden oluşan şehrin karmaşasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var" dedi.




NEVA Prestij Yapı, 2021 yılına pandemi döneminde değişen konut talebine yönelik geliştirdiği 2 yeni projeye girmeyi planlıyor. Neva Prestij Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, dünyayı etkileyen koronavirüs pandemisiyle birlikte gıda ve konut sektörü dışındaki sektörlerde daralmalar yaşandığını, gayrimenkul sektöründe virüsün yankılarının hissedildiğini ifade etti. Öztürk sözlerine şöyle devam etti:

"Genel hayatta artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını hepimiz biliyoruz. Pandeminin gayrimenkul sektörüne de yansımaları oldu. En üst seviyede tedbirler alınsa da çalışanların sağlığıyla ilgili sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Ama bir şekilde de sektörümüzdeki insanların da hayatlarını idameleri için işlerine devam etmeleri gerekiyor, elimizden gelen önlemleri alarak istihdama ve yatırımlara devam etmek zorundayız."

Neva Ayvalık ve Bodrum’da 2 yeni projeye başlıyor!

İHTİYAÇLAR DEĞİŞTİ 

Pandemi sürecinde müşterilerin talep ettiği konut tiplerinin de değiştiğini vurgulayan Öztürk, "Şimdiye kadar sosyal alanlı, spor-fitness salonlu, havuzlu, kafeli siteler inşa ederken, artık yoğunluğu çok daha az olan, hatta mümkünse müstakil konutlara yönelim başladı. Biz de bu yüzden pandemiyle birlikte şekillenen yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmeye başladık. Bodrum'da 580, Ayvalık'ta 220 daireden şehrin karmasından ve kalabalığından uzak 2 yeni projemiz var. Artan konut fiyatları dolayısıyla, daha ulaşılabilir olmak adına ufak metrekareli ama kullanışlı projeler hayata geçiriyoruz" diye konuştu.
 

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!


Geri Dön