25 / 04 / 2024

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Nevbahar Üsküdar'a yoğun ilgi!

Kalyon Holding'in Üsküdar'da hayata geçirdiği Nevbahar Üsküdar projesi alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.



Kalyon Holding'in Üsküdar ilçe merkezinde yer alan belediye binasına bitişik olarak hayata geçirdiği çarşı ve konuttan meydana gelen Nevbahar Üsküdar özellikle oturum yapmak isteyen alıcıların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Projede yer alan 169 konut için Çinliler de dahil olmak üzere pek çok alıcı daire satın alırken, 138 çarşı mağazası için de kiralama süreci sürüyor. Star'da yer alan habere göre, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Çağın Işıkdağ, projenin satışlarından memnun olduklarını belirterek, şehir merkezindeki bu projenin Üsküdar’ın da çehresini değiştireceğini dile getirdi.

 

Nevbahar Üsküdar a yoğun ilgi!

 

YIL SONU HEDEFİ TUTAR 

Mehmet Kalyoncu ilginin yoğun olduğundan dile getirerek, “Ciddi bir hareketlilik görüyoruz. Satış ofisimizde de yoğunluk arttı. Projemizin lansmanına çıkalı henüz iki ay oldu. Şu an konut tarafındaki satış önümüzdeki günler için ciddi moral veriyor. 2019 yıl sonu hedefimiz projemizin yüzde 40’ını satarak yılı kapatmak. 2020’de ise projedeki tüm konutların satışını tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

300 MİLYON EURO 

Mehmet Kalyoncu, Nev Çarşı’nın da Üsküdar’a hareket getireceğini alışveriş merkezi değil, yaşayan bir alan olacağını söyledi. Konut almak için doğru bir zaman olduğunu dile getiren Kalyoncu “Geçmiş yıllarda konut sektörü açısından talep yatırım ağırlıklı seyrediyordu. Şimdilerde ise bu denge ihtiyaç ağırlıklı olarak kendi talebini oluşturuyor. Fiyatlar eninde sonunda artacak, artmak zorunda. Tam da bu sebeple özel indirimlerin uygulandığı bu dönemde ev almanın tam vakti olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Mehmet Kalyoncu ayrıca İstanbul Havalimanı çevresinde de olmak üzere 3 senede konut ve karma olacak 300 milyon Euro’luk projelere imza atacaklarını söyledi. Işıkdağ da İstanbul’a yakışan projeye imza attıklarını, özellikle oturum yapmak isteyen alıcının kapılarını çaldığını dile getirdi.

ÖZEL VADE SEÇENEKLERİ SUNUYOR 

Kalyon Gayrimenkul Yatırım Satış ve Pazarlama Müdürü Ayşegül Öztürk ise projeyle ilgili olarak “Teslimlere 1 yıl içinde başlayacağız. Üstelik finansal açıdan da oldukça cazip seçenekler var. Yüzde 30 peşinat verip kalan kısmı, şirket bünyesinde taksitle ödemek isteyenler için, teslime kadar hiçbir ödeme talep edilmeden yüzde 0.49’luk vade oranıyla taksitlendiriyoruz” diye konuştu.

Tel: 0 216 404 1974
Web: http://nevbaharuskudar.com/

Nevbahar Üsküdar fiyatları 1.2 milyon TL'den başlıyor!


Geri Dön