19 / 04 / 2024

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Nevsa Konakları'nda satışlar sınırlı sayıdaki konutlar için devam ediyor!

Firma: Nevsa İnşaat

Proje: Nevsa Konakları

Nevsa inşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve bölgenin yeni yaşam merkezi olan Nevsa Konakları'nda sınırlı sayıda konutlar için satışlar devam ediyor..



30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu zamana kadar yapımını gerçekleştirdiği projeler ile insanların ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Nevsa inşaat, yeni projesi  Nevsa Konakları  ile Beylikdüzü’nün prestij projelerinden birine daha imza attı.


Kapalı otopark, havuz, çocuk havuzu, süs havuzu .yürüyüş yolları gibi bir çok özelliği projenin fark yarattığını belirten şirketin Genel Koordinatörü Gül Çetiner, Nevsa Konakları’ı nitelik olarak bölgedeki projelerden çok farklı olduğunu söyledi. Şirketimizin 30 yıllık tecrübesinin ve mükemmeliyetçi anlayışının güzel bir sonucu olan projemize insanlardan gelen olumlu tepkiler ne kadar doğru bir projeye imza attığımızın göstergesidir’ ‘dedi. 114 konut ve 12 işyerinden oluşan Nevsa Konakları’nda sınırlı sayıda konut kaldığını sözlerine ekleyen Gül Çetiner projemizdeki kaliteyi gören insanlar projemize kayıtsız kalamıyor dedi.


Web: www.nevsakonaklari.com.tr




projeye sor



Geri Dön