29 / 03 / 2024

Nevşehir TSO, İspanya'da Kapadokya'yı tanıttı!

Nevşehir TSO, İspanya'da Kapadokya'yı tanıttı!

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) heyeti, Kapadokya'yı İspanya'da tanıttı. Heyet üyeler İspanya'nın Castellon Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki turizm ve tanıtım ağının geliştirilmesi amacıyla işbirliği yapılmasına dair çalışmalarda bulundu...



Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) heyeti, Kapadokya'yı İspanya'da tanıttı. Heyet üyeleri. İspanya'nın Castellon Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki turizm ve tanıtım ağının geliştirilmesi amacıyla işbirliği yapılmasına dair çalışmalarda bulundu. NTSO Yönetim Kurulu üyeleri Yüksel Babaoglu, Kemal Güner, Serhat Cantekin ve NTSO Sicil Müdürü Veysel Donmaz'dan oluşan heyet. İspanya'nın Castellon şehrinde bazı incelemelerde bulunarak ikili görüşmeler yaptı. 


NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Babaoglu Castellon Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dolares Guillamon, Turizm Komite Başkanı Teresa Prim'in ev sahipliği yaptığı toplantıda Kapadokya bölgesine gelen turist sayısı acısından İspanyol turistlerin önemine dikkat çektiklerini söyledi. Babaoglu. Kapadokya'nın İspanyollar tarafından tanındığını. ancak ikili ilişkilerin sadece turizmde değil ticari ve sosyal alanda artınlmasının her iki ülke için artılar katacağını dile getirdi. Castellon Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Dolares Guillamon'ın 40 yıl önce Kapadokya'ya geldigini anlattığını belirten Babaoglu. tekrar bölgeyi ziyaret etmek istediğini ifade etti. Guillamon'un ülkelerinin içinde bulunduğu ekonomik krizden yavaş yavaş çıktığını ifade ettiğini kaydeden Babaoglu "Yapacağımız projelerle ticaret hacmimizi genişletebiliriz." dediğini aktardı.


Zaman Gazetesi 


Geri Dön