28 / 03 / 2024

New York'un en pahalı evi Penthouse; 118,5 milyon dolar!

New York'un en pahalı evi Penthouse; 118,5 milyon dolar!

Ritz Carltno Battery Park'ın en üst iki katında bulunan ve üç farklı daireden oluşan 'penthouse' yeni sahibini bekliyor. Dünyanın önemli metropollerinden New York'ta gayrimenkul alanında yeni rekora ramak kaldı.




Ritz Carltno Battery Park'ın en üst iki katında bulunan ve üç farklı daireden oluşan 'penthouse' yeni sahibini bekliyor. 


Dünyanın önemli metropollerinden New York'ta gayrimenkul alanında yeni rekora ramak kaldı. Ritz Carltno Battery Park'ın en iist iki katında bulunan ve üç farklı daireden oluşan 'penthouse" 118.5 milyon dolara satış listesine kondu. Ritz Carton otelinin son iki katında yer alan bu 'Kartal Yuvası' toplam 1432 metrekareden fazla alanı kapsıyor. Evin teras genişliği ise 200 metre karenin üzerinde. 


HAYALLERDEKİ EV 


Şehri tepeden gören bir manzaraya sahip olan ev aslında üç farklı kattan oluşuyor. Her katında farklı kişiler rahatlıkla kalabiliyor. Ancak evin farklı katlarının ayrı ayrı satılması yasaya göre imkansız. Herkesin hayallerini süsleyen bu ev, liste fiyatının yüzde 20 altına satılsa bile Nev York'ıın en pahalısı evi olacak. Şehirdeki cıı pahalı ev rekoru ise Central Park'ın batısında bulunan ve 88 milyon dolara alıcı bulan bir malikaneye ait. 


Güneş 


Geri Dön