29 / 03 / 2024

Newista Life'da satılık market! Metrekaresi 2 bin lira!

 Newista Life'da satılık market! Metrekaresi 2 bin lira!

Firma: Hasoğlu Yapı

Proje: Newista Life Başakşehir

Esenyurt Newista Life’da yer alan gross market ünitesi satışa çıktı. Avm alanının alt katında yer alan market ünitesi 2 bin 980 metrekare büyüklüğe sahip



Hasoğlu Yapı imzası taşıyan Newista Life projesi Esenyurt’ta yükseliyor. 2011 Kasım ayında lansmanı gerçekleştirilen proje toplam 864 daire, 28 adet mağaza ve 13 adet ofisten meydana geliyor. 931 bin 338 metrekare ticari alana sahip olan Newista Life projesinde Avm altında bulunan bir de gross market ünitesi yer alıyor. Toplam alanı 2 bin 982 metrekare olan gross market, metrekaresi 2 bin liradan satışa sunuldu. Depoya sahip olan gros marketin teslimi hemen gerçekleşiyor. 


Newista Life'da mağazalar 58 metrekare ile 3 bin 241 metrekare arasında değişen alan büyüklüğüne sahip. Projedeki mağazalar metrekaresi 4 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planında peşin ödemenin yanı sıra firma bünyesinde 20 ay sıfır faizle vadelendirme yapılıyor.


Proje spa, spor tesisleri, Türk Hamamı, sinema, toplantı odaları, seyir terasları, hobi odaları, alışveriş üniteleri, kafe, yüzme havuzları, fitness center, ve sauna gibi olanakları barındırıyor. Newista Life, lokasyonu, ulaşım avantajı ve modern mimarisinin yanı sıra sağlam zemin yapısı ve yüksek inşaat kalitesiyle de dikkat çekiyor.


Gülay ODABAŞI

444 3 427

www.newista.com.tr/Newista_Life/



projeye sor



Geri Dön