24 / 04 / 2024

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak



Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda büyümesini sürdürüyor. Newjoy, 2018 yılına kadar 100'ün üzerinde satış noktasına ulaşacak. 


Öner Modüler Mobilya AŞ'nin Sakarya 2. OSB'deki fabrikasında son teknoloji ile üretilen Newjoy markalı bebek, çocuk ve genç mobilya grubunun, yakın gelecekte tüm dünya çocuklarını kucaklayan ürün yelpazesi ve marka algısıyla Türkiye'de 100'ün üzerinde satış noktasına ve 40'ın üzerinde ülkede ise kendi pazarını oluşturması hedefleniyor. 


Üretimleri ve gelecekteki hedefleri ile ilgili olarak bilgiler veren Öner Modüler Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, Elektronik mobilya alanında faaliyet göstermek amacıyla TV sehpası üretimine ilk markaları olan 'ELMOB'u kurarak 2003'te başladıklarını ifade etti. 


Öner, şunları söyledi: "İlk müşterilerimiz Sony, Eurosia, Beko, Arçelik, Bosch, Siemens, Profılo ve Vestel oldu. Bu müşterilerimizin tek TV sehpası üreticisi olarak, bugün de beraber çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte ihracata yönelik çalışmalarımıza da ağırlık verdik. Elmob markamız ile 5 kıtada yaklaşık 40 ülkeye ihracatımız oldu. Ayrıca bu zaman aralıklarında, otomotiv sektöründe Otoyol-Iveco, Otokar Ve Tırsan'a yan sanayici olarak hizmet ettik. Arçelik mutfak ile birlikte Ağaoğlu, Dap Yapı, Rings İstanbul gibi büyük projelerde de mutfak ve banyo üretimleri gerçekleştirdik." 


Ürünler 7 yıl garantili


Öner, 2012 yılında mobilya sektöründe daha büyük projelere imza atmak için sektörü profesyonel bir şekilde analiz ederek, bebek, çocuk, genç mobilya segmentine odaklandıklarını söyledi. 


"Bu segmentte yeni bir isimle sektörde yerimizi almaya karar verdik ve yolumuza'Newjoy' markamızla devam ediyoruz" diyen Öner "Newjoj, genç kuşakların yeni markası olarak dünya pazarlarında da büyümesini sürdürüyor. 3 ayrı yaş kategorisinde ürettiğimiz yeni nesil mobilyaları şu anda Türkiye'de çeşitli illerde bulunan 53 adet Newjoy konsept mağazasıyla tüketicilerimizle buluşturuyoruz" diye konuştu. 


27 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Öner, başlıca ihracat yaptıkları pazarları İngiltere, Hollanda, Rusya, Fransa, Cezayir, Libya, Arabistan, Kuveyt, Dubai ve Güney Afrika olarak belirtti. 


Öner ayrıca, 7 yıl garantili olarak ürünlerini tüketiciye sunduklarını söyledi. 


Dünya




Geri Dön