24 / 04 / 2024

Newyork Nef iletişim bilgileri!

Newyork Nef iletişim bilgileri!

Firma: Timur Gayrimenkul

Newyork Nef iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Fiyatlar ve ödeme planı henüz netleşmediği proje Nef Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.



Newyork Nef projesi Nef Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. Proje MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Newyork Nef projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. İnşaat çalışmalarının başlamasıyla birlikte satışlarının da başlaması planlanan proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek.


Newyork Nef projesi Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Nef İnşaat New York projesinin yanı sıra Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeler de planlıyor.


Newyork Nef projesi 60 kat şeklinde yükseliyor. Fiyat ve ödemelerinin henüz belli olmadığı projede daire fiyatları 20 bin ile 90 bin dolardan değişiklik gösteriyor. 


Newyork Nef projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerin yer alması planlanıyor. Proje toplam 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Newyork Nef iletişim bilgileri!

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



Geri Dön