26 / 04 / 2024

Next Level Çayyolu’nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Next Level Çayyolu’nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Pasifik tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. 



Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level Çayyolu'nda konut alıcılarına yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda yükselen projede geri sayım başladı. 

Projede Chicago ve Viyana konseptli iki örnek daire, tarzları ve dünyanın en prestijli projelerinde kullanılan markalar tercih ediliyor. Next Level Çayyolu’nda daire teslimlerinin 2019’un ikinci çeyreğinde başlaması planlanıyor. 

Hazırlanan örnek dairelerin lansmanında konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Erdoğan, “Söz konusu indirim kampanyası kısa bir süre ve sınırlı sayıdaki daire için geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde 1 milyon TL olan bir dairenin fiyatı 695 bin TL’ye düşecek” ifadelerini kullandı.

Next Level Çayyolu’nda farklı mimarilerdeki alternatiflerle genç çiftlerden çocuklu ailelere, geniş ve ferah yaşamı sevenlerden için uygun yaşam tarzlarının bulunduğunu söyleyen Erdoğan, “Next Level Çayyolu’nda yaşam başladığında detaylara gösterdiğimiz özenin hayatı nasıl kolaylaştırdığı daha net anlaşılacak. Her detayı ‘önce fonksiyon, sonra estetik’ anlayışıyla tasarladık. Metrekare büyüklüğüne değil, tüm alanların en verimli şekilde kullanılmasına özen gösterdik” dedi.

Next Level Çayyolu’nda özel yatay bloklar ve kuleler ile yepyeni bir yaşam alanı oluşturduklarını söyleyen Proje Mimarı Brigitte Weber ise, “Viyana stilinde hazırladığımız 3+1 olan örnek dairede uyum ve kullanım özelliklerini öne çıkartırken, Chicago stilinde ise 5,5+1 olan villamızın stilini elegan seçimlerle tam olarak yansıttık” diye konuştu.

Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alan proje 429 konuttan meydana geliyor. Projede 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı basketbol sahası, squash salonu, açık - kapalı yüzme havuzları ve 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı bulunuyor.

nextlevelcayyolu.com


Geri Dön