24 / 04 / 2024

Next Level fiyat listesi!

Next Level fiyat listesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Ankara Next Level

Next Level fiyat listesi kapsamında minimum satış fiyatı 761 bin lira olarak belirlendi, Ankara 'da Pasifik İnşaat imzası ile yükselen Next Level 'dan 18 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor...




19 bin 590 metrekare alan üzerinde  Pasifik İnşaat  imzası ile yaşama geçirilen Next Level Rezidans projesinde satışlar devam ediyor.


Söğütözü 'nde yer alan Next Level 'da konut, ofis ve alışveriş alanları bulunuyor. 45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofisten meydana gelen Ankara Next Level satış fiyatları 761 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Next Level ofis fiyatlarıyla ile ilgili detaylı bilgi için  0312 284 47 47 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Ankara Next Level daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor. Next Level fiyat listesi 'nin detayları haberimizin devamında yer alıyor.


Next Level  Ankara  'nın sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark bulunuyor.


Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim?

Pasifik İnşaat Next Level ne zaman teslim sorusuna Eylül 2013 yanıtını verebiliriz.


Next Level fiyat listesi:

Next Level fiyat listesi kapsamında fiyatlar 761 bin liradan başlıyor, 1 milyon 882 bin liraya kadar yükseliyor. Projedeki konutların alanları 148 metrekare ile 247 metrekare arasında değişiyor.


Next Level ödeme planı:

Next Level ödeme planı kapsamında 18 ay vade farksız vade imkanından yararlanılabiliyor.


Pasifik İnşaat Next Level nerede?

Ankara Next Level adres bilgileri: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Next Level Rezidans iletişim:

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön