25 / 04 / 2024

Next Level Residence fiyatları!

Next Level Residence fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Ankara Next Level

Next Level Residence fiyatları 464 bin liradan başlangıç gösterilerek, 3 milyon 300 bin liraya kadar çıkıyor. Ankara Next Level Residence ödemeleri Pasifik İnşaat bünyesinde 18 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...




Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level Residence projesinde konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Next Level Residence projesi  Ankara  Söğütözü'nde inşa ediliyor. Next Level Residence fiyatları ofisler için metrekare olarak 7 bin 200 liradan başlıyor.


Ankara Next Level Residence projesi 19 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Ankara Next Level Residence projesinde 65 adet rezidans daire, 45 adet suit daire ve 133 adet ofis bulunuyor. Next Level Residence Ankara ödemeleri firma bünyesinde ya da banka kredili olarak yapılabiliyor.


Ankara Next Level Residence satış ofisi ile 0312 284 47 47 numaralı telefondan iletişime geçerek, Next Level Residence projesi hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Next Level Residence Ankara projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, toplantı salonu, spor alanları yer alıyor.



Next Level Residence fiyatları!


Next Level Residence fiyatları metrekare bazında 464 bin liradan başlayarak, 3 milyon 300 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Ankara Next Level Residence ödeme planı kapsamında  Pasifik İnşaat  bünyesinde 18 ay sıfır faiz yapılırken, yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor. Next Level Residence Ankara teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak belirtiliyor. Next Level Residence Ankara 



Next Level Residence Ankara nerede?

Next Level Residence Ankara adres : Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Next Level Residence Ankara iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön