20 / 04 / 2024

Next Level Residence fiyatları!

Next Level Residence fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level Residence fiyatları 764 bin liradan başlayarak, 1 milyon 880 bin liraya kadar değişiyor. Next Level projesinde rezidans, ofis ve AVM alanları yer alıyor.




Next Level Residence  Ankara  Söğütözü'nde  Pasifik İnşaat  imzası ile inşa ediliyor


Next Level Residence fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.  Next Level  Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Next Level Residence projesinde rezidans, ofis ve AVM alanları yer alıyor. Proje kapsamında 65 rezidans daire, 45 suit daire ve 133 adet ofis bulunuyor.


Pasifik İnşaat Next Level teslim tarihi:

Next Level kapsamındaki ofislerin teslimleri Ekim 2013'te yapıldı. Next Level Ankara'da daireler bu yıl Haziran'da teslim edilecek.


Next Level Residence fiyatları:

Next Level Residence fiyatları 764 bin liradan başlayarak, 1 milyon 880 bin liraya kadar değişiyor. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Ankara Next Level projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri bulunuyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için Ankara Next Level satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Next Level'ın sosyal alanları arasında; sauna, buhar odası, yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, spor alanları yer alıyor.


Pasifik İnşaat Next Level adres:

Next Level Residence ulaşım: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Pasifik İnşaat Next Level iletişim

Next Level Residence telefon numarası: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr



projeye sor



Geri Dön