29 / 03 / 2024

NG Residence’da metrekaresi 7 bin TL'ye!

NG Residence’da metrekaresi 7 bin TL'ye!

2018’in ikinci yarısında yaşamın başlayacağı proje, konumu itibariyle İstanbul'un en gelecek vaat eden lokasyonlarmdan biri olan Basın Ekspres Yolu’na yeni bir soluk katacak.



Metro ve Atatürk Havalimanı’na oldukça yakın mesafede bulunan projede, 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezi yer alacak. NG Residence’da büyüklükleri 62 ila 139 metrekare arasmda değişen 300 daire bulunuyor. 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin yanından sunulan 3.18 metreye varan tavan yüksekliği ise oldukça ferah bir yaşamm kapılarını açıyor.
 
Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, satışların Şubat itibarıyla daha memnuniyet verici rakamlara ulaştığını belirterek, “Baharın gelmesiyle daha da iyi olacak. Şu an yüzde 50’lere ulaştık.

Özellikle yabancı ilgisi bizi çok mutlu ediyor. 7 bin TL gibi bir metrekare fiyatımız bulunuyor. Bölgenin ortalamasında. Tüketici artık eskisi gibi değil. Kullanacağımız malzemeyi, ürünün markasını en ince ayrıntısına kadar soruyor, araştırıyor Kaliteli ürün ile kaliteli inşaat yapan firmalar bir adım öne geçiyor. Burayı daha ucuza yapma imkanımız vardı ama bizim işimiz ucuzla değil kaliteyle. Seramikten gelen gücümüzü inşaata yansıtıyoruz” ifadelerini kullandı.

Proje tamamlanıp yaşam başladığında bölgenin en ayrıcalıklı ve en donanımlı kongre otelinin sahibi olacaklarını da belirten Güral sözlerini şöyle sürdürdü: “Lokasyona baktığımızda fuar, kongre merkezine ve havalimanına çok yakın. Ayrıca İstanbul’un en önemli ulaşım aksları olan E-5 ve E-6 yollarının tam ortağındayız. Bildiğiniz üzere bu bölge havalimanına yakın olması sebebiyle otel ve kongre bölgesi olarak ilan edildi. 450 odadan oluşacak otel projemiz yaklaşık bin yatak kapasiteli olacak. Otel markası olarak Marriot'la ilerleyeceğiz. Proje tamamlandığında uluslararası büyük kongre ve etkinliklere ev sahipliği yapacak. Residence sakinleri otelin tüm imkanlarından faydalanacak.

Web: http://www.ngresidence.com

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön