29 / 03 / 2024

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence projesi yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Yatırımcılar ayrıca hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşıyor...



Ataköy- İkitelli ve Bağcılar- Kirazlı metro hattının tam ortasında, İstanbul Havalimanı’na 27 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen NG Residence, yüzde 0.99 faiz oranıyla kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı sunuyor.  NG Residence projesine yatırım yapan konut alıcılarına, satış ve kiralama hizmeti de sunuyor. Kampanya kapsamında Halkbank’tan yüzde 0.99 faizli, 180 ay vadeli ödeme seçeneği sunuluyor.  

Yaşamın ve ticaretin merkezinde

NG Residence, sadece konut değil, sahip olduğu 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle bir projeden beklenenin ötesine geçiyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklere sahip 306 daireden meydana gelen proje üst düzey teknolojiyle donatılmış dairelerinin yanı sıra ayrıcalıklı mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. 

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede bulunan proje, metro istasyonuna ise 200 metrelik uzaklıkta yer alıyor. Mevcut Kirazlı- Bağcılar metro hattının tam ortasında yer alan proje, bu yılın sonunda açılması planlanan Ataköy- İkitelli metro durağına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Web: http://www.ngresidence.com/

 

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön