19 / 04 / 2024

Nida Kule Levent ödeme planı!

Nida Kule Levent ödeme planı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nida Kule Levent

Nida Kule Levent ödeme planı için haberimizden faydalanabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan ofislerden oluşan Nida Kule Levent projesinin 2014 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Levent'te hayata geçiriliyor olan  Nida Kule Levent  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor. Nida Kule Levent ödeme planı bilgisinden önce Nida Kule Levent hakkında bilgi verelim.


Nida Kule Levent ofis projesi olarak tasarlaandı. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından MIPIM 2013 fuarında basına tanıtılan Nida Kule Levent projesi 56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.


Nida Kule Levent projesinin satış ofisi ile 0216 384 93 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Nida Kule Levent projesinin 2014 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.


Nida Kule Levent projesi 4.Levent'te yükseliyor. Tahincioğlu Nida Kule Levent projesinde 25 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor. Nida Kule Levent ödeme planı ve fiyat bilgileri için satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz.



Nida Kule Levent iletişim

Telefon: 0216 384 93 11

Web Adresi: http://www.tahincioglugayrimenkul.com/


projeye sor



Geri Dön